Linkkejä

Liedon seurakunnan kirkko-tv

Hiljenny kappelissa

Radiohartaudet banneri

Yleisradion aamu- ja iltahartauksien tekstejä

Kuuntele radiohartauksia

Virsihaku (evl.fi)
Virren numero

Sanahaku

Haulla siirryt Virsikirjasivustolle.

Jumalanpalvelukset

Harjavallan kirkossa on jumalanpalvelus sunnuntaisin klo 10.

Kunkin pyhän jumalanpalveluksen aihe ja raamatuntekstit löytyvät kirkkovuosikalenterista

Pääsääntöisesti vietämme ehtoollispalveluksia. Toisinaan kun pyhiä on useampia samalla viikolla, vietetään myös sanapalveluksia tai jos vain yksi pappi on työvuorossa.

Kaikki kirkon jumalanpalveluksissa käytettävä ehtoollisviini on alkoholitonta ja ehtoollisleivät gluteenittomia

Jumalanpalvelusten jälkeen kirkon kappelissa on kirkkokahvit. Vapaaehtoinen kahviraha käytetään Kenian maasaityön ja Etiopian Agaron oprolapsten hyväksi liittyviin kummiprojekteihin ja nimikkolähettien työhön.

Esirukouspyyntöjä voi jättää näiden sivujenkin kautta, kohdasta palaute tai kirkon eteisen laatikkoon. Esirukoukset pyritään huomioimaan sunnuntain jumalanpalveluksissa.

Iltakirkot: Seurakunnassa järjestetään vuoden aikana joitakin Tuomasmessuja ja / Sanan ja rukouksen iltoja. Tilaisuuksissa tarvitaan avustajia. Seuraavan linkin kautta voit ilmoittautua vapaaehtoiseksi

Juhla-aikoina kirkossa järjestetään erityspalveluksia mm. hiljaisen viikon, kiirastorstain, pitkäperjantain ja pääsiäisen palvelukset, lisäksi kirkossa järjestetään konsertteja.

Aamukirkko: Harjavallan seurakunnassa järjestetään joka kuukauden ensimmäisenä keskiviikkona klo 8.00 aamumessu

Myös lapsille ja perheille suunnattuja palveluksia järjestetään.

Seurakunnan jumalanpalveluksiin ovat kaikki tervetulleita. Kirkossa tilaisuudet ovat aina julkisia, joitakin erikseen ilmoitettuja konsertteja lukuun ottamatta. Ehtoolliselle voi kuitenkin osallistua vain luterilaisen kirkon jäsenet ja ne kristityt, joiden kirkkokunnan kanssa Suomen evankelisluterilainen kirkko on solminut ehtoollisyhteyden.

Lapset jumalanpalveluksessa

Konfirmaatioissa huomioitavaa

Jumalanpalveluksissa valokuvaaminen

Ohjeita jumalanpalveluksen avustajille