Seurakuntasali

Vuonna 2000 remontoitu, tilava ja valoisa seurakuntasali tarjoaa hyvät mahdollisuudet erilaisille tilaisuuksille. Suoraan seurakuntasalin yhteydessä on keittiö tilaisuuksien tarjoilua varten. Seurakuntasali ja viereinen musiikkisali voidaan yhdistää helposti toisiinsa, jolloin paikkojen määrää saadaan kasvatettua entisestään.

Pieni sali

Rakennuksen toisessa, kirkonpuoleisessa päädyssä sijaitsee pieni sali, entinen rippikoulusali, joka soveltuu pienempien tilaisuuksien ja esimerkiksi hartauksien järjestämiseen. Aivan tämän salin läheisyydessä on pienikokoinen keittiö, joka soveltuu varsinkin pitopalveluille valmiiden ruokien tarjoiluvalmiiksi laittamiseen.

- Tuula Jutin maalaus, Psalmi 103:15-17

- Seurakuntatalon virtuaalikierros