Seurakuntatiedot

Seurakuntatietoja

HARJAVALTA

www.harjavallanseurakunta.fi/

To 25.5. klo 10 Helatorstain messu kirkossa, Kristuksen taivaaseenastumisen päivä. Jani Laaksonen, Teija Pitkänen, Elias Mustonen ja Leena Kivi, tekstinlukija Raisa Pääkkö. Mukana myös nimikkolähetit Eeva ja Jari Vähäsarja. Messun jälkeen on kirkkokahvit ja lähetysinfo Medialähetys Sanansaattajan työstä srk-talon isossa salissa. Tervetuloa!

Pe 26.5. Hiljaisuuden retriitti ”Elävän veden ääreen” alkaa Tuulikarissa klo 17.30. Lisätiedot teija.pitkanen(at)evl.fi.

Su 28.5. klo 10 Messu kirkossa, aiheena Pyhän Hengen odotus. Elias Mustonen, Tuomo Lindgren ja Pasi Nieminen, tekstinlukija Riitta Sasi. Kirkkokahvit kappelissa.

Ma 29.5. klo 14 Japani-Kenianpiiri seurakuntatalolla.

To 1.6.  Kirkkoherranvirasto ja taloustoimisto suljettu.

Ennakko: Musiikkia ja Sanaa -illat alkavat Vanhassa kirkossa keskiviikkona 7.6. klo 18. Kamarikuoro Proosit ja lauluryhmä Soljuva, joht. Solja Virta.

Muuta:

Kesäretki Vivamon raamattukylään Lohjalle la 10.6. Retki on tarkoitettu kaikenikäisille seurakuntalaisille, erityisesti kutsumme mukaan perheitä. Kesän 2017 uutuusnäytelmä on ”Paavalin salaisuus”, jota menemme katsomaan. Retken hinta on aikuiselta 45 € ja lapsilta (3-12v.) 25 € Hintaan sisältyy linja-automatkat, lippu esitykseen sekä ruokailu ja päiväkahvi. Ilmoittautumiset 26.5. mennessä Hanna Joensuulle p. 044 735 6759 tai hanna.joensuu(at)evl.fi.

Diakoniatyö: Minna Uotila on opintovapaalla kesä-heinäkuun. Sijaisena Sanna Santaoja.

Kuollut: Antti Nikolai Mäkitalo 86 v,   Timo Juhani Lindblad 66 v

Kastettu: Aliisa Aino Vilina Kortelainen

Pe 28.04. klo 18 Miestenilta seurakuntatalolla, alustajina pastori Juho Sankamo ja ortopedi  Sakari Orava. Sakari Orava puhuu yleisestä johdatuksesta ja terveydestä ja Juho Sankamo Herran siunauksesta. Mukana myös Jani Laaksonen

Su 30.04. klo 10 messu kirkossa, aihe Hyvä paimen. Tuomo Lindgren, Teija Pitkänen, Leena Kivi. Virret 375, 903, 251, 498, 374, 392

Ma 01.05. klo 14  Japani-Kenianpiiri Mirja Vappulalla, Myllykatu 4 A 3.

Ti  02.05. klo 10-12 karjalanpiirakkatilaukset perjantain lähetystalkoita varten, puh. 044 7356 760/ Marja.

Ke 03.05.  klo 18 iltamessu kirkossa Teija Pitkänen, Leena Kivi, avustaa Tuoma Lindgren, Timo Orre. Vuorisaarna-messu Kaikkien Autuuksien kirkossa. Elämyksellinen messu, jossa liikettä ja raamattumietiskelyä Jeesuksen vuorisaarnasta. Messun jälkeen keskustelua iltateen ääressä seurakuntatalon isossa salissa.

To 04.05    klo 18.00 Kansanlähetyspiirin retki Pihlavien torpalle Euran Turajärvelle. Lähtö Seurakuntatalolta klo 17.00. Aihe Room: 16.

Pe 05.05.  klo 8 karjalanpiirakkatalkoot seurakuntatalon keittiössä. – klo 17 Naisten ilta ”Naisten elämää ennen ja nyt” Kaisa-Maria Pihlava kertoo väitöskirjatutkimuksensa pohjalta naisten elämästä varhaiskristillisellä ajalla. Teija Pitkänen valottaa naisten tämän päivän tilannetta Palestiinasssa ja muualla Lähi-Idässä. Teetarjoilu ja kevyt iltapala. Tervetuloa!

Kymppiluokka:

To 4.5. klo 10 seurakuntatalon isossa salissa. Katolinen kirkko ja reformoidut kirkot, mistä tullaan, minne mennään. Katolisen kirkon Suomen piispa Teemu Sippo. Kahvitus alkaen klo 9.30 lähetystyön hyväksi.  Tilaisuuden jälkeen työnhakijoiden järjestämä lounas, jonka hinta on 5 euroa.

Ennakko:

La 20.5 klo 10-15 Kokemäen Piikajärven lentokeskuksessa ”SIIVILLE 2017”- ilmailutapahtuma. Tapahtumaa järjestävät Harjavallan ja Kokemäen seurakunta, Piikajärven Ilmailuyhdistys ja Suomen Lähetyslentäjät, lisäksi mukana muita paikallisia toimijoita. Ohjelmassa on mm. yleisölennätyksiä (säävaraus), RC-lennokkinäytöksiä ja –esittelyä sekä purjelento- sekä moottorilentosimulaattorit. Tunnettu taitolentäjä Raimo Nikkanen on lupautunut saapumaan paikalle omalla Pitts Special- lentokoneellaan. Lapsille on lennokkien tekoa ja leikkimielinen kisa sekä muuta ohjelmaa, mm. Tipi-papukaija seikkailee metsikössä lasten kanssa. Tapahtumassa on ruokailumahdollisuus (maksu lähetystyön hyväksi) ja myynnissä on myös kahvia ja makkaraa ym. Non-stop-bussikuljetus Harjavallan srk-talolta lentokeskukselle ja takaisin alkaen klo 9.30. Partio (Harjavallan Pirkat) järjestää samaan aikaan puuhaa koko perheelle sekä letunpaistoa ja -myyntiä lähistöllä sijaitsevalla Palojärven laavulla Suomi100 -juhlavuoden luontoteemalla. Tapahtumaan on vapaa pääsy.

Avoin päiväkerho:

Ke 03.05 klo 10-11.30 avoin päiväkerho seurakuntatalolla.

Päiväkerho:

Kerhokauden 2017-2018 päiväkerhoihin on ilmoittautuminen 5.5.asti. Ilmoittautua voi osoitteessa: www.harjavallanseurakunta.fi/tehtavaalueet/paivakerhot/ilmoittautuminen. Päiväkerhosta saa ilmoittautumiskaavakkeita, jos sinulla ei ole mahdollisuutta ilmoittautua netin kautta. Lisätietoja saa Hanna Joensuulta p. 044 735 6759.

Pyhäkoulu:

Ti 2.5. klo 17.30-19 kevään viimeinen Puuhapyhis seurakuntatalolla.

Kuollut: Pirkko Anneli Koivisto 65 v

Kastettu:  Eelis Henrik Asikanius