Toiminta omassa seurakunnassaTyö tehdään lähetyskentilläLähetystyön johtokunta ja muut työntekijätJohtoajatuksia lähetystyöstä

Lähetyspiirit keväällä 2017

Japani-Kenianpiiri seurakuntatalossa maanantaisin parillisilla viikoilla alkaen 9.1

Havingin piiri kerran kuussa torstaisin klo 14 kodeissa (paikka ilmoitetaan srk-tiedoissa) alk. 19.1

Pirilän piiri kerran kuussa tiistaisin kodeissa klo 14 (paikka srk-tiedoissa)alkaen 26.1

Hanna-piiri srk-talon isossa salissa parittomin tiistaisin alkaen 24.1

Kansanlähetyspiiri kodeissa joka 2 .keskiviikko klo 18 (paikka ilmoitetaan srk-tiedoissa)alkaen 18.1

Karjalanpiirakkatalkoot:

Talkoot ovat perjantaisin klo 8 alkaen srk-talon keittiössä, uudet tekijät tervetulleita tutustumaan leipomistalkoisiin. Leivomme myös gluteenittomia piirakoita.

Talkoot jatkuvat keväällä 2017: 3.2, 17.3, 7.4, 5.5. Karjalanpiirakkatilaukset talkoita varten edeltävänä tiistaina lähetyssihteeri-Marjalle, puh. 044-7356 760

Lähetysyhdistys Kylväjän ja Kansanlähetyksen Raamattu-ja lähetyspäivät

5.-7.3 srk-talossa

Kirkkokahvitukset:

Lähetyksen vapaaehtoiset kahvittajat (myös järjestöt yms.) tarjoavat sunnuntaisin kirkkokahvit jumalanpalveluksen jälkeen. Lähetyssihteerille voit ilmoittautua, jos olet kiinnostunut liittymään kahvitusrinkiin! Kirkkokahvituloilla tuemme etiopialaista kummityttöä Yebsiraa Kansanlähetyksen kautta. Kerran kuukaudessa jumalanpalveluksen yhteydessä on lapsille pyhäkoulu, sekä ruokailu jumalanpalveluksen jälkeen. Myös kiinnostuneita kokkeja ja keittiöapulaisia tarvitaan siis!

Lähetyslentotapahtuma la 20.5 klo 10-15 Piikajärven lentokentällä

Muuta:

Kirkkoherranvirastossa srk-talossa myynnissä uutta suruadressia Harjavallan kirkon kuvalla, lähetyksen hyväksi, hintaan 12€. Virasto auki ma-pe klo 9-12.

Topi Silmukka ja Tipi-papukaija seikkailevat lähetysseikkailujen merkeissä päiväkerhoissa ja päiväkodeissa myös keväällä 2017

TYÖMUODON VASTUUHENKILÖT

Lähetyssihteeri Marja Boberg puh. 044- 7356 760