Linkkejä

Musiikkitoiminta

Musiikkitoiminta näkyy niin jumalanpalveluksissa, erilaisissa hartaustilaisuuksissa, juhlissa kuin konserteissakin. Lisäksi musiikilla on keskeinen ja todella tärkeä osuus erilaisissa kotien, koulujen ja eri laitosten tilaisuuksissa.

Myös nuorisopäädyssä musisoidaan, mm. kitaransoiton saloihin tutustuen.  (ks. nuorisotyö)

Mirjamit

Mirjamit-kuoro on iloinen naisporukka ja he kokoontuvat pääsääntöisesti joka toinen keskiviikko klo 13-14.30. Harjoitukset ovat seurakuntatalon pienessä salissa. Kuorossa lauletaan kaksiäänisesti ja esiintymisiä on mm. seurakunnan tilaisuuksissa ja hoitolaitoksissa.

Mirjamit

Valon Vekarat harjoittelevat keskiviikkoisin klo 17-17.45 seurakuntatalon pienessä salissa.

Syyskausi alkaa 23.8.2017,

mukaan voi tulla myös kesken kauden!

IMG 1177 (kopio)

Mukaan kuoroihin voit tulla myös kesken kauden!

Musiikkitoiminnan kohdalla pienen kaupungin eri tahojen yhteistyö on olennaisen tärkeää. Kuorovierailut toiminnoissa ja jumalanpalveluksissa luovat elävyyttä ja yhteyden tunnetta, joka laaja-alaistuu pienen yhteisön ulkopuolellekin.

Oman äänen metsästys on aina mielenkiintoista ja mukavaa. Kannattaa laulaa aina kun on siihen tilaisuus! Tällä hetkellä ei ole suunitteilla uusia kokoontumisia laulukoululle. Laulukoulua ovat vetäneet kanttorit Leena Kivi ja Anna Tasala. Kokoontumisista ilmoitetaan seurakuntatiedoissa.

Jokainen ihminen on laulun arvoinen

Kirkon urkujen dispositio

Työmuodon vastuuhenkilö