Linkkejä

Lisätietoja Hanna Joensuulta 044-735 6759

LIPPUKUNNASSA TAPAHTUU

OTSON KEIKAUS

Lippukunnan kesävaelluksen suunnitelmat ovat edenneet! Retkemme Oulangan kansallispuiston upeisiin
maisemiin, Kuusamoon, toteutetaan heinäkuussa 15.7. – 22.7.2017, viikolla 29.
Kuusamoa kohti lähdetään tilausbussilla lauantaina aamulla ja paluu on seuraavana lauantaina illalla.

Tukikohtana leirillä toimii Loma-Ajakka, joka tarjoaa loistavat puitteet järven rannalla. Loma-Ajakka sijaitsee
Rukalta noin 20 kilometriä pohjoisen suuntaan. Karhunkierroksen lähtöportti on viiden kilometrin päässä Loma-Ajakasta.

Leirillä toteutetaan kolmen yön vaellus, joka tapahtuu maanantaista torstaihin, sunnuntaina tutustutaan ympäristöön ja tehdään pikkupatikkaretki. Perjantaina ennen kotiinlähtöä vieraillaan Rukalla.

Leirin pidempi viiden yön vaellus tapahtuu sunnuntaista perjantaihin.
Leirillä on myös päiväretkivaihtoehto, jolloin leirin tukikohdasta tehtäisiin lyhempiä päivävaelluksia sekäesimerkiksi yhden yön vaellus.

Leiri toteutuu, jos lähtijöitä on vähintään 30.

Leirikaveriksi voi ottaa myös evp:n eli ei vielä partiolaisen!

Leirin hinnaksi on arvioitu alustavasti noin 200 – 230 euroa per henkilö. Hinta sisältää kuljetukset,
majoitukset ja ruuat. Leirimaksu maksetaan kahdessa erässä huhti- ja kesäkuussa.

Sitovat ilmoittautumiset Hannalle (puh. 044 735 6759, hanna.joensuu@evl.fi) maaliskuun loppuun
mennessä.

Lisätietoja leiristä saat sekä Hannalta että Okkelta (puh. 040 0721 392, markku@olshin.fi).

Leiriterveisin,
Hanna, Satu, Okke, Kati ja Sanna

Partioryhmät kokoontuvat seuraavasti:

SUDENPENNUT:

Vallan Tontut   keskiviikkoisin klo 17-18 seurakuntatalolla, musiikkisalissa

Salamanterit    torstaisin klo 17.30-18.30 seurakuntatalolla, musiikkisalissa

SEIKKAILIJAT:

Pirkka Jyrsijät keskiviikkoisin klo 17-18 seurakuntatalolla, kololla

Hapi Jengi       keskiviikkoisin klo 17-18 seurakuntatalolla, kololla

TARPOJAT:

Ryhmä Rämä keskiviikkoisin klo 17.30-19, kololla

SAMOAJAT:

* Osallistuvat apuohjaajina sudenpentu- ja seikkailijaryhmien vetämiseen

* Osallistuvat piirin järjestämiin Samoaja tapahtumiin

Ryhmäkohteiset ohjelmat ovat nähtävissä ikäkausien omilla sivuilla.

Harjavallan Pirkoilla on oma, suljettu  facebook sivu. Käy liittymässä ryhmään mukaan!

PERHEPARTIO

Partiolippukunta Harjavallan Pirkat aloittaa perhepartiotoiminnan keväällä 2017.

Perhepartio on tarkoitettu alle kouluikäisille lapsille ja heidän huoltajilleen. Perhepartion kautta on mahdollisuus tutustua lippukuntaan ja aloittaa partioharrastus uudelleen tai tutustua partiotoimintaan. Tärkeää perhepartiossa on aikuisten ja lasten toimiminen yhdessä leikkien, seikkaillen ja oppien luonnon ääressä. Perhepartiossa tutustutaan toisiinsa, partiolaisiin, partiolaisten perinteisiin ja arvoihin. Se on partiohauskaa sisällä ja ulkona, lähellä ja kaukana. Perheen yhteinen harrastus.

Perhepartio kokoontuu kevään aikana neljä kertaa.

4.2. Sukellus talveen, klo 15 – 17 Perhepartion aloitus Harjavallan seurakuntatalolla (ulkoiluvarustus!)
11.3. Lippukunnan kevätretki, perhepartio osallistuu klo 15 - 17
23.4. Suuri iltanuotio, klo 16 ->
20.5. Luonnon päivä, klo 10 - 12

Ilmoittautumiset ja lisätiedot; Hanna Joensuu 044-735 6759 tai Paula Mattila 050 – 317 3852