Rippikoulutyö

Rippikoulu

Nuokkarin seinä (kopio) (kopio) (kopio)Rippikoulu on 15-vuotiaiden ikäluokkaa yhdistävä iso asia. Toivomme sen sellaisena säilyvän. Nuoret kulkevat aikuisuutta kohti. Oman identiteetin kypsymiseen kuuluu luonnollisena osana myös maailmankuvaa ja maailmankatsomusta koskeva pohdinta. Rippikoulu antaa siihen hyvän alustan.

Rippikoulu on seurakunnan antamaa opetusta. Useimmille se on jatkoa sille, mikä kasteessa aloitettiin. Toisille se on valmistautumista kasteelle.

Toivomme, että rippikoulusta muodostuu nuorille sisäistä elämää rikastuttava matkakokemus. Rippikoulu päättyy konfirmaatioon. Siinä nuoret tunnustavat kirkon yhteisen uskon.

Usko Kolmiyhteiseen Jumalaan ei pakota meitä samanlaiseen ihmisen muottiin. Me olemme erilaisia monella tavoin, mutta meillä on yksi Isä taivaassa, me olemme kompastelleet ja haavoittuneet matkallamme eri tavoin, mutta meillä on yksi Vapahtaja, Jeesus Kristus. Me teemme erilaista työtä omilla lahjoillamme tässä maailmassa, mutta meillä on yksi ja sama johdattaja elämän tiellä, Pyhä Henki.

Sinä olet ainutlaatuinen Jumalan luomistyön tulos, sinua tarvitaan.

Sivun vasemmalla laidalla näet lisää informaatiota rippikouluasi koskien.

Lisätietoja antaa ryhmäsi vastaavat työntekijät.

Harjavallan rippikoulun vastaava työntekijä on Jani Laaksonen, sähköpostiosoite jani.laaksonen@evl.fi, puh.044 7356 753

Kesän aikana yhteystiedot Tuulikariin

Tuulikarin leirikeskus
postiosoite: Harjavallan seurakunnan leirikeskus Tuulikari
Tuulikarintie 37, Kuivalahti Eurajoki 27100

ajo-ohje Tuulikariin: /kirkotjatoimitilat/kesakotituulikari

Rippileirien aikana leirikeskuksessa on myös yöpäivystäjä.

Työmuodon vastuuhenkilöt

kappalainen Jani Laaksonen